Skip links

JobRouter Platform

Egy lépéssel közelebb a digitalizációhoz

Képzelje el, hogy minden folyamatát, adatát és dokumentumát egy platformon tudja kezelni! Nem csábító? Sokféle megoldás létezik a piacon jelenleg is, ám minden cégnek mások az elvárásai.

De mi is az igazi különbség a Jobrouter ® és minden más digitalizációs szoftver között?

A JobRouter®-rel cégének digitalizációját akár lépésről-lépésre, vagy akár egy lépésben, teljeskörűen megteheti, mivel a JobRouter® egy low-code, iparágsemleges, funkciókban gazdag integrált rendszert kínál.

A felhasználók többek között kimagasló folyamatoptimalizálási, dokumentáció menedzsment és hatékony adatmenedzsment megoldásból profitálhatnak.

A JobRouter® platform alapja

Rugalmas és moduláris technológiájának köszönhetően a JobRouter® a vállalat folyamatainak teljeskörű leképezésére használható. A sokrétű funkcionalitása és flexibilis kapcsolódási lehetőségei miatt a JobRouter® egyrészt belesimul a cég meglévő rendszereibe, másrészt bővíti azok lehetőségeit. A már meglévő rendszereket, adatokat, dokumentumokat meghívja, azokat feldolgozza és archiválja vagy azok továbbításával új folyamatokat indít el.

A JobRouter® kínálta lehetőség egyedülálló – a vállalat minden folyamatát, adatát, dokumentumát képes összekapcsolni a vállalat teljes IT rendszere és részlegei között.

Teljeskörű integráció a vállalat IT rendszerébe

A JobRouter® a vállalat belső és külső rendszereivel egyaránt összeköthető. Ennek köszönhetően a JobRouter® nemcsak minden applikációt összefogó, minősíthető, gyorsan módosítható folyamatokat teszi lehetővé hanem a digitális munkát is. Igényeknek megfelelően on premis vagy cloud megoldásként.