Skip links

Dokumentum-menedzsment

Egy korszerű folyamat- és dokumentum-menedzsment rendszer biztosítja, hogy az üzleti folyamat minden lépésénél rendelkezésre álljanak az éppen szükséges dokumentumok.

7 + 1 terület, ahol szintet léphet a dokumentum-menedzsment használatával

1. Dokumentumok digitális lefűzése, kereshetősége, a hozzáférések kezelése

Az üzleti folyamatokhoz szükséges dokumentumok könnyen előkereshetők, a hozzáférési jogosultságok beállíthatók, gyakorlatilag bármilyen formátumú dokumentum esetében.

2. Az egyes dokumentumokkal kapcsolatos aktuális tennivalók nyilvántartása

Legyen szó akár az ingatlanbérleti szerződés, vagy a megrendelőinkkel az éves szolgáltatási szerződés megújításáról – a rendszer minden szükséges lépést és annak időzítését nyilvántartja, s ennek megfelelő módon osztja szét az információt és a feladatokat.

3. Megfelelő dokumentumok kapcsolása az üzleti folyamatokhoz

Egy üzleti folyamatban – például egy szolgáltatási szint teljesítésekor -meghatározott dokumentumok szükségesek, aktualizált tartalommal, a szükséges belső jóváhagyásokkal. Egy korszerű folyamat- és dokumentum-menedzsment rendszer biztosítja, hogy az üzleti folyamat minden lépésénél rendelkezésre álljanak az éppen szükséges dokumentumok.

4. Dokumentumok előállítása az üzleti igény alapján

Egy ajánlat vagy megrendelés számos tartalmi elemből áll, pl. a feladat specifikációja, tanúsítványok, árajánlat, jogi kitételek. A dokumentummenedzsment-rendszer sablonok, és a folyamat során megadott változók segítségével automatikusan előállítja a végső dokumentumot.

5. Egy ügyféllel kapcsolatos minden dokumentum és kommunikáció egy helyen található

Az ügyfél szerinti tárolás egyszerűen áttekinthetővé teszi az adott projekt történetét, értékelését, az ügyfélkommunikáció gyorsabbá, hatékonyabbá válik.

6. Teljes transzparencia a nyomon követésnél ill. a felelősségi körökben

A folyamatban lévő és a már megvalósult üzleti folyamatok átláthatósága biztosítja a felelősségek optimális elosztását, a folyamatok elemezhetőségét és a fejlesztés lehetőségét.

7. Költségcsökkentés

A dokumentumok hagyományos kezelése jelentős anyagi, tárgyi és időráfordítással jár. A digitalizált dokumentum-menedzsment jelentősen csökkenti ezeket a ráfordításokat, továbbá racionálisabb folyamatok kialakítását is lehetővé teszi.

+ 1: Nagy lépés előre a digitalizáció útján

Egy olyan dokumentummenedzsment-funkcionalitással, amely egy korszerű folyamat-menedzsment megoldás, a JobRouter® platform része, az Ön vállalata nagy lépést tesz előre a digitalizáció útján. És ez a digitalizáció folytatható, lépésről lépésre kiterjeszthető vállalatának minden folyamatára, a vállalat minden applikációját, belső és külső rendszerét átfogóan. A JobRouter® platformon megvalósított folyamatok átláthatóak és könnyen módosíthatóak.

Részletesebben a dokumentum-menedzsmentről

Esettanulmányok