Skip links

Folyamatautomatizálás

A JobRouter® platform alapját a folyamat management komponens adja. Minden folyamatot képes irányítani vállalaton belül, munkatársak között, partnerek vagy akár a rendszerek között.

Folyamat specialistáktól teljeskörű digitalizációs platform: Folyamat automatizálás a JobRouter®-el

A JobRouter® platform alapját a folyamat management komponens adja. Minden folyamatot képes irányítani vállalaton belül, munkatársak között, partnerek vagy akár a rendszerek között. Vállalata a napi munkában flexibilis marad és profitál a teljeskörűen digitálizált folyamatokból.

Klasszikus Business Process Management (BPM) vs. Digital Process Automation (DPA)

A digitális folyamat automatizáció esetében a nagy bevezetések helyett egyre inkább előtérbe kerül kis lépésekben, folyamatról-folyamatra haladás. Mottó: válassz ki egy pontot és onnan hálózd be az egész céget!
Megfigyelhető, hogy a digitális transzformáció válik a folyamat automatizáció fő céljává, kiszorítva a költségcsökkentést.

BPM vagy DPA? A válasz a megvalósítandó célban van:

Flexibilisnek maradni a DPA segítségével:

  • Kiváló funkcionalitás – minden megvalósítható
  • Egyszerűség – szemben a bonyolult megoldásokkal
  • Gyors fejlesztés
  • Könnyű felhasználói elfogadtatás a vállalaton belül
  • Kedvezőbb árfekvés

Erős appeket létrehozni BPM megoldásokkal:

  • Fókuszban az összköltségek csökkentése
  • Nagyon komplex folyamatok és feladatok megvalósítása
  • Célkeresztben a vállalat core feladatai és rendszerei
  • Speciális csoportoknak létrehozva
  • Hosszabb projekt átfutási idő

Ne hagyja, hogy határokat szabjanak Önnek: digitális transzformáció független folyamat management segítségével

JobRouter® -rel a folyamataikat vizuális tervezővel akár Önök is le tudják képezni, karban tudják tartani. Ezért van szükség egy független folyamat managementre. De mit is jelent ez?

A JobRouter® észrevétlenül szövődik bele a vállalat meglévő IT környezetébe, és kibontja az abban rejlő lehetőségeket.

A JobRouter® más

Sok vállalati folyamathoz különböző IT rendszerekben található adatokra van szükség. Ezek előkeresése sok forrást köt le. A JobRouter® ezen manuális közbenső lépéseket -is- automatizálja és a folyamatokat transzparenssé teszi. Ugyanis a JobRouter® képes interfészeken keresztül kapcsolódni a vállalat más rendszereihez, onnan kigyűjti az adatokat és dokumentumokat, feldolgozza azokat, és a folyamat megfelelő pontján elérhetővé teszi. Ezekhez olyan saját funkciókat használ, melyeket egyéb BPM, ERP vagy DMS rendszerek nem, vagy kevésbé tudnak.

Integrált vs. független workflow management

Az ún. workflow-engines, melyet az ECM ill. DMS rendszerek nyújtanak a rendszerbe integráltak, így a legtöbb esetben csak adat alapú ill. cross-application folyamatokat nem tudnak vagy csak nagy többletráfordítással tudnak megvalósítani.
Ezzel szemben a JobRouter® független, így mind dokumentum- mind adatalapú folyamatokat ugyanolyan mértékben támogat – mindezzel egy jelentős többletértéket nyújtva vállalat digitális átalakulásához.

JobRouter® folyamatok az egész céget behálózzák

JobRouter® a legkülönfélébb szoftverekkel és rendszerekkel képes kommunikálni, összekötve a vállalat minden szintjét, mind a vállalatirányítási rendszert, az adatbázisok és az applikációk szintjét.
Standard elemként a JobRouter® felhasználó a dashboardján keresztül tudja feladatait elérni és karban tartani. A JobRouter® userek több transzparenciát kapnak, hatékonyabban és kevesebb hibával dolgoznak.